Over het Ondernemers Tevredenheid Onderzoek

Het Ondernemers Tevredenheid Onderzoek legt onder andere de volgende vragen aan u voor: Bent u tevreden met uw bedrijfsresultaat? Zijn de bedrijfsdoelstellingen bij uw medewerkers bekend? Is klantenwerving geborgd? Hoe kijkt u aan tegen het ziekteverzuimpercentage in uw bedrijf? Kiest u bewust voor een bepaalde leiderschapsstijl, of is het een kwestie van de ballen hoog houden?

Doel

Het Ondernemers Tevredenheid Onderzoek laat u als een helikopter boven uw onderneming vliegen waardoor u meer overzicht en inzicht krijgt. Daardoor krijgt u meer grip op uw bedrijf.

Het resultaat: een efficiƫnte organisatie met gemotiveerde medewerkers en een stevige concurrentiepositie op de markt.

MKB

De quickscan is gemaakt voor MKB-ondernemers met een bedrijf van tussen de 3 en 50 medewerkers.

Hoe verder?

De analyse uit de quickscan kan al voldoende zijn om zelf maatregelen te nemen. Deelnemen en het ontvangen van de analyse, zijn kosteloos.

Indien gewenst lichten wij het resultaat toe in een persoonlijk gesprek. Aan dit gesprek zitten kosten verbonden die we vooraf met elkaar afspreken. Wie van ons voor uw situatie het beste advies kan geven, hangt af van de resultaten van de quickscan. Bepalend is ook het vakgebied waarin u de meeste behoefte heeft aan hulp.

Wilt u nog een stap verder dan begeleiden wij u bij een veranderingsproces. Hierover kunt u meer lezen op de pagina ‘Wie wij zijn’.